Pilotinfo

Jaså, så du har lyst til å få Messerschmitt 108 i loggboka? Det er fullt mulig, og faktisk ganske enkelt!
 
Vi tilbyr turer til alle som som er piloter og har gyldig sertifikat og loggbok. En pilot fra organisasjonen Taifun.no vil foreta takeoff og landing.
Du vil kunne føre deler av turen som fartøysjef i loggboka di. Du vil kunne få kjenne på flyegenskapene til denne maskinen som var forgjengeren til Me109,
der Willy Messerschmitt testet ut mange av systemene og aerodynamikken som senere ble brukt i jagerflyet.
Eksempelvis er understellet det samme, og automatiske slats som kommer ut ved lave hastigheter. Bakkroppen er identisk på de to maskinene.
Flyet kjennetegnes ved en utrolig god rorharmoni, samt meget gode høyhastighetsegenskaper. Endelig kan flyet flys ned i 45 kts hastighet, noe du ikke finner på moderne fly (uten slats).
 
Her kan du unne deg å prøvefly en legende, som det kun finnes ca ti flyvende eksemplarer av i verden!
 
Vi tilbyr 30 minutters turer der du får lov til å fly maskinen med unntak avavgang og landing. Med dette kommer signatur i loggboka, et klistremerke og en T-skjorte som bevis på turen, samt så mange fotos du/vi gidder å ta. Flyet er stasjonert på Kjeller ved Lillestrøm, ta kontakt med bookingansvarlig for å avtale tid for flyging. Bookingansvarlig finner du her
 
Vi tilbyr ikke full utsjekk til andre enn eiere av maskinen. Det er andeler fortsatt til salgs for en billig penge, klikk her for mer info.
 
 
 
Comments